TUMORET NE GJI

Pjeshkat nje kure natyrale per te mundur tumorin ne gji

Tre pjeshka ne dite per te luftuar dhe sulmuar tumorin ne gji .  Ekstrati i ketij  fruti do te ishte i nevojshem ,sipas te dhenave te treguara nga kerkuesit ne shtetet e bashkuara (  USA,) ne reduktimin e kapacitetit te difuzionit te qelizave tumoriale.  VAZHDO TE LEXOSH


Ushqyerja me domate ,nje ndihme natyrale per ndalimin e tumorit ne gji

Ndihma dhe kura natyrale e domateve eshte e rendesishme edhe ne neutralizimin e tumorit ne gji . Ne mbeshtetje te kesaj teze  ishin kerkuesit Rutgers State University of New Jersey,ne USA,qe konfirmojne se duhet  nje  konsum i  rregullt i domates  i cili  mund te garantoje nje aktivitet te rendesishem kunder carcinoma mammario.  VAZHDO TE LEXOSH

Yoga redukton stresin ne pacientet me tumor ne gji

Yoga  Konfermohet si nje ndihme e rendesishme per grate qe perballen me  tumorin ne gji . Te kesaj ideje dhe qe e mbeshtesin ate fuqimisht ishin shkencetaret e kerkuesit e University of Texas’ MD Anderson Cancer Centre, vazhdo te lexosh


Te ecesh me shume se 30 minuta ne dite ndihmon parandalimin e kancerit ne gji

Raporte te reja pozitive te konfirmuara mes te ecures e tumorit ne gji . Nje reduktim i rendesishem i rezikut sic e konfirmon spitali i sant anes ne Torino,ne te cilen kerkuesit kane nxjerre konkluzionin e  20 e  30% te reduktimit tre semundjes .                             vazhdo te lexosh 


Rrushi dhe kurkuma nje ndihme natyrale kundra tumorit te gjirit

 kurkuma ndryshe quhet shafrani i indise
Fruta, ereza dhe perime  per  te luftuar tumorin ne gji . Sipas asaj qe kanezbuluar shkencetaret kohet e fundit  dhe pikerisht ata te  Louisiana State University.Duhen komsumuar erezat frutat si rrushi dhe e quajtura kurkuma (qe ndryshe quhet shafrani i   vazhdo te lexosh

Tumori ne gji ;parandalimi fillon nga nje menyre korrekte e te jetuarit

Tumori ne gji: sekreti per te shmangur ate qe tashme definizohet si e keqja e shekullit .Dhe ajo qe duhet bere eshte nje gje shume e thjeshte : te ndjekesh nje stil korrekt per jeten .Dhe ajo qe do te thote dhe qe eshte primare adoptimi i nje diete te mire si dhe praktikimi i nje aktiviteti fizik. vazhdo te lexosh
loading...