loading...

Kure popullore ne shtepi kundra aciditetit te stomakut
Eshtë një nga semundjet më të zakonshme që njerzit hasin  dhe kane vështirësi në jetën e tyre të përditshme. Kura popullore ne kete rast qe mund te perdoret ne kushtet e shtëpisë për aciditetin jane kokrrat e papërpunuara të orizit

Procesi:

1. Merrni 8 - 10 kokrra të orizit të papërpunuar
2.Gelltisni ato me ujë para se të hani mëngjesin 
3.Bejeni këtë veprim për 21 ditë për të parë rezultatet efektive dhe vazhdimisht për 3 muaj për të eliminuar aciditetin nga trupiloading...