Kure dhe recete popullore per diabet duke perdorur kanelle
1 - Merrni 1 liter uje
2 - Lereni të zieje për 20 minuta në flakë të ulët
3 - Ndersa uji është ne zierje shtoni në të 3 lugë pluhur kanellë
4 - Hapi tjeter eshte ai i filtrimit te perzierjes
5 - Ju duhet të pini të gjithë sasinë e këtijj uji çdo ditë

loading...