Je i pakënaqur me jetën tënde? Këtu janë 3 sinjalet që Shpirti juaj dërgon për ta kuptuar atë.

Disa mund të thonë se nuk ka rrugë të drejtë apo të "gabuar" dhe se çdo rrugë është e drejtë. Por a është kjo e vërtetë? 

Refleksion

A jemi vërtet të ndershëm me veten kur e themi këtë? Nga përvoja personale unë e di se si  ndjehesh kur je  në "rrugë të gabuar". Me "gabim" dua të them një rrugë që nuk ju përshtatet, që nuk shërben dhe nuk e bën shpirtin të gjallë. Në zemrën tënde, në shpirtin tënd dhe në mendjen tënde, e di se atje diku  është diçka më e madhe dhe më e mirë për ju .
Këto shtigje shërbejnë vetëm për të na përcjellë në një rrugë më të mirë për ne dhe na lejojnë të kuptojmë se çfarë nuk duam nga jeta. Kur u kushtojmë vëmendje ndjenjave që rrjedhin në shpirtin tonë, ne mund të jetojmë një jetë të udhëhequr nga intuita jonë. Një jetë e udhëhequr nga intuita juaj nuk është kurre mënyra e gabuar!


Këto 3 shenja do t'ju ndihmojnë të reflektoni, të kuptoni nëse ecni në rrugën e drejtë të jetës suaj:

Ti ndjehesh i vdekur brenda vetes

Brenda vetvetes ju ndiheni të zbrazët dhe të paplotësuar. Ju nuk ndiheni entuziast kur  zgjoheni në mëngjes dhe ndiheni sikur jeni të pakënaqur për pjesën tjetër të jetës qe ju mbetet per te jetuar,  nëse gjërat vazhdojne te shkojnë në të njëjtën mënyrë si me pare.

 Nëse mendoni se është e pa kuptimte të jetoni jetën tuaj të tanishme  dhe nëse gjërat nuk ndryshojnë, ju do ta kaloni gjithë jetën pa fat dhe duke u ankuar, atëherë do të thotë që duhet të ndryshoni diçka. 

Kjo është mënyra që shpirti juaj duhet të komunikojë me ju për t'ju ndihmuar të kuptoni dhe të shkoni thellë, të shikoni brenda vetes dhe të dëgjoni, për të gjetur se ku intuita juaj po përpiqet të sjellë shpirtin tuaj.


Ju duket sikur po e shperdoroni kohën tuaj


Juve ju duket sikur po e shperdoroni kohën tuaj në tokë. Jeta është e shkurtër dhe ndiheni sikur jeten  tuaj duhet ta  jetoni  në një mënyrë më kuptim plote. Nëse ndiheni sikur po harxhoni kohën tuaj kot , ka ndoshta një arsye të mirë.
 Jo të gjithë mund të kenë punën e ëndrrave të tyre, dhe secili prej nesh ka  ose do te kishte dëshirë që të lërë shenjë  krijuese në botë. E vërteta është se ti nuk  nuk po krijon, duke  shërbyer dhe rritur shpirterisht   sigurisht që gjithmonë ndihesh sikur po harxhon kohën tende.


Mundoheni të mbushni zbrazëtin brenda vetes


Kaloni shumë kohë duke u përpjekur të mbushni boshllëkun brenda jush. Shpesh ndjekja e lumturisë në gjerat materiale është një mënyrë për të integruar mungesën e qëllimit dhe të kuptimit të jetës. 

"Boshllëku" që ndjeni është thirrja e shpirtit tuaj, dëshira e saj për t'ju parë gjallë përmes stilit tuaj të jetesës. Mos e injoroni këtë telefonatë dhe plotësoni boshllëqet, ky është vetëm një mesazh që ju drejton në një rrugë më të mirë për ju.

Qellimi i këtij artikulli nuk është të inkurajojë trishtimin, fajin ose vetëdënimin. Përkundrazi, duhet të ju  frymëzojë që të shikoni brenda vetes, të jeni të sinqertë me veten tuaj dhe të shihni nëse jeni vërtet në rrugën ku duhet të jeni. Ndoshta nuk po shpenzoni mjaft kohë me familjen dhe miqtë tuaj. Ndoshta po i shtypni talentet dhe dhuntite tuaja në një punë që nuk pershtatet per ju , ose jeni në një rrugë vetë-shkatërruese të varësisë, urrejtjes dhe mohimit të vetes.


Çfarëdo që të jetë, gjëja e rëndësishme është të dëgjosh intuitën tënde dhe të ndjekësh mençurinë e zemrës tënde. Nëse shpirti juaj pranon se diçka duhet të ndryshojë, dhe është e gabuar, diçka duhet të ndryshojë me të vërtetë.
loading...