Super Supa që shkatërron kolesterolin, shmang ifnraktin në zemër dhe siguron energji. Ju nuk do ta kerkoni ate gjithmone

Super supa që shkatërron kolesterolin, shmang sulmin në zemër dhe siguron energji. 


Ju do te kerkoni ta hani  pas leximit të këtyre përfitimeve të pabesueshme që vijnë me të.
  Ushqimi është një hap themelor për të përmirësuar shëndetin si  dhe që të përpiqemi të jetojmë një jetë të shëndetshme sa më shumë që të jetë e mundur.

 Përgatitja e supës së thjerrëzave, me karrota dhe selino, duhet të jetë shumë e ngadaleshme dhe e kujdeseshme duke e mbajtur atë në sobë për rreth 3 orë.

Pasi të keni marrë një përgatitje të mirë homogjene të supës, ne mund të përfitojmë nga ajo, madje edhe duke e konsumuar atë të ftohtë.


 Përfitimet e supës me thjerrëza

1) Ul Kolesterolin : ajo funksionon si një filtër ne gjak. Kjo fale  disa fibrave që shkatërrojnë nivelet e kolesterolit, duke shmangur rrezikun e sulmit në zemër dhe goditjeve në tru. Thjerrezat e mbajnë zemrën të shëndetshme dhe janë një burim i shkëlqyer i acidit folik dhe magnezit, jashtëzakonisht i rëndësishëm për vitalitetin e zemrës sonë.

  
2) Ndihmon tretjen
3) Kontrollon nivelet e sheqerit

4) Ofron energji të reja: veçanërisht të indikuara për gratë gjatë ciklit të tyre menstrual dhe shtatzënisë, supa me thjerrëza gjithashtu konsiderohet të jetë shumë më e shëndetshme se mishi i kuq, arsyeja është se ato kanë shumë pak kalori ose yndyrë.

Cfare po prisni? Mësoni të përdorni këtë supë rregullisht, duke mbledhur të gjitha përfitimet e jashtëzakonshme që  treguam me siper . Përveç se thjerrezat jane të shëndeteshme, ato ofrojne  një  stil jetese miresie  duke ju mbajtur larg nga patologjitë më serioze.

loading...