Thuaj lamtumirë dhimbjes se nervit shiatik në një kohë te shkurter me kete kure popullore natyrale

Dhimbja e nervit shiatik është jashtëzakonisht e pakëndshme dhe mund të kompromentojë cilësinë e jetës së njerëzve që vuajnë nga ky problem.Nëse jeni një nga ata që vuajnë nga dhimbja nervore e shiatikut, ju e dini saktësisht se çfarë po themi.

Por lajmi i mirë është se kjo do të përfundojë!

Sot do të gjeni një mënyrë efikase për t'i dhënë fund zgjidhjes së dhimbjes së nervit shiatik. Ndiqni udhëzimet me kujdes për të marrë rezultate pozitive. Nervi shiatik   është nervi më i madh në trupin e njeriut. Ënjtja prodhon një dhimbje dhe siklet që shtrihet nga brinjët nën gjunjë.

Përveç dhimbjes, simptoma të tjera qe mund te veme re , të tilla si siklet kur jeni të ulur, ju ndjeni këmbë të rënda dhe ndjesi mpirje,
TRAJTIMI ME  mushtin e uthulles së mollës

Ky trajtim duhet të bëhet një natë para se te shtriheni per te fjetur.

     - Vendosni rreth 10 litra ujë në një kovë ose legen .
     - Uji duhet të jetë në temperaturën maksimale i nxehte aq sa  mund të durohet  nga këmbët.
     - Pastaj shtoni pak kripë dhe
mushtin e  uthulles se  molles.
     - Trazojeni  këtë përzierje.
     - Vendosni këmbët tuaja në legen  dhe mbajini ato deri sa uji fillon e ftohet .
     - Kur ti hiqni këmbët, shplajini  dhe i mbeshtillni  në një peshqir të thatë dhe shkoni menjëherë në shtrat për të fjetur.
     - Mbani këmbët tuaja të ngrohta. Prandaj, është e këshillueshme që të flini me një peshqir, një batanije  ose dicka  të mbështjellur rreth këmbëve.

Ditën tjetër, vishni pantofla sapo të zbrisni nga  shtrati  ju nuk duhet të qëndroni zbathur edhe kur  bëni  dush..
Përsëriteni këtë procedurë çdo gjashtë muaj ose kur filloni të ndjeni përsëri dhimbje. loading...