Qumështi i Bajameve: Një anti-kancer i fuqishëm dhe Natyral anti-inflamator. Ja se si ta përgatisni atë

Me ushqimin e sotëm dhe stilin e jetës dhe përdorimin konstant të barnave (ilaceve), trupi krijon një alarm me inflamacion te vazhdueshem që përfshin efekte të ndryshme dhe të dëmshme.

 Keshtu sic jane:  dhimbjet e muskujve, dhimbjet e qafës , dhimbjet e nyjeve, dhimbjet e  koncentruara në një ose më shumë pjesë të trupit, lodhje te muskujve me dhimbje në gjymtyrë ose shpine, qafë të ngurtë, artrozë, artrit. 

 Për më tepër, me të gjitha gabimet e te ushqyerit dhe stilin e  jetesës, sistemi imunitar dobësohet seriozisht, trupi prodhon mbeturina acide dhe shumë gjëra fillojnë të keq funksionojnë.


 Ka ushqime që mund të rregullojnë pH, të ndihmojë sistemin imunitar të forcohet dhe të veprojë si një mur "anti-kancer". Njëri prej tyre është padyshim Qumështi i Bajames. Ky qumësht,  në realitet me qumështin klasik ate te lopes , ka shumë pak  gjera të përbashkëta.


Nga ana tjetër, siç mund ta shihni në videon që eshte e  bashkëngjitur, është e mundur që ta pergatisni  atë në shtëpi lehtësisht , për të marrë një produkt të freskët dhe natyral.

Ajo që ju tregojmë është një metodë që mund të behet nga të gjithë, ne menyre të shpejtë dhe shumë të thjeshtë. Rezultati do të jetë një qumësht  me një aromë delikate, dhe vlera ushqyese dhe i pasur me veti të dobishme.


Efekti i tij anti-kancer i kombinuar me atë të anti-inflamator, e bën qumështin e bajames një aleat të vërtetë për shëndetin. Jo vetëm në parandalimin, por edhe në trajtimin e kancerit, një qumësht i mirë organik i bajames mund të jetë një ndihmë me te vertete  e madhe.

Le të shohim efektet kryesore përfituese të këtij "qumështi" të çmuar dhe fatkeqësisht të nënvlerësuar:


 1.  Anti-tumorial (si për parandalimin dhe gjatë  tumorit)
 2. Forcon kockat dhe është ideal për parandalimin dhe trajtimin e osteoporozës
 3. Duke u pire perdite  ndihmon për të lehtesuar ligamentet dhe nyjet 
 4. Fuqia e tij anti-inflamatore zbut dhimbjet 
 5.  Gjatë kohes qe jeni i  ftohur shkurton kohën e shërimit  
 6. Te fëmijët zhvillon dhëmbët dhe forcon  eshtrat
 7.  Duke qenë i ngjashem me qumështin e nënës, është një nga zëvendësuesit më të mirë në rastet kur mamaja nuk është në gjendje të ushqejë gji   
 8. Ideal për diabetikët falë indeksit të ulët të glycemik
 9. Ideal per tu pire ne  mëngjes gjatë dietave dobesuese
 10. Sportistët mund të marrin energji dhe te kene me shume rezistence duke e pirë atë çdo dite
 11. Tek të moshuarit mund të jetë një ndihmë e madhe për të forcuar sistemin skeletik dhe për ti dhënë energji
 12. Lufton  Anemine falë përmbajtjes së hekurit dhe acidit folik
 13. Përmbajtja e tij e lartë e magnezit parandalon dhe shëron dhimbjet muskulore, nervozizmin dhe tiket nervore,
 14.  Gjithashtu ndihmon në një gjumë të qetë

 Ne po ju leme ne videon e cila ju tregon se si mund te pergatisni shpejt qumeshtin tuaj te bajameve ne shtepi.

 


loading...