Si të hiqni qimet e fytyrës per gjithmone me bikarbonat dhe kafe

Metoda që ne po te  përshkruajmë në këtë artikull është padyshim një nga më efektivet për heqjen e qimeve (pushit ) të padëshiruar. 

loading...

 Është një perzieres natyral, i cili do të na lejojë të shmangim përdorimin e kimikateve dhe të shtrenjta. Ndiqni udhëzimet se si ta përgatisni dhe ta zbatoni me kujdes kete recete
Përbërësit kryesorë të kësaj metode  janë bikarbonati ( soda e bukes) dhe kafeja. Komponimet e bikarbonatit intensifikojnë vetitë e kafesë, gjë që dobëson qimet nga rrënja. Behet fjale per nje kure popullore te efekteshme, e cila  mund të jetë e dobishme për gratë dhe burrat gjithashtu.Procedura:

    
Përzieni 2 lugë kafe dhe 1 lugë gjelle bikarbonat në një tas.
    
Përzihet me pak ujë derisa të kete konsistencën e brumit.
    
Aplikoni një sasi të vogël direkt në qime mbi fytyre , pastaj fshijeni ate lehtë.

 
Do të duhet të aplikoni disa herë këtë kure në mënyrë që të funksionojë siç duhet. Kjo është një metodë  natyrale e dobishme për të dobesuar qimet e fytyres (pushin) , jo për të eliminuar ato  plotesisht dhe menjehere .Aplikojeni të paktën 2 ose 3 herë në javë për rezultate të shkëlqyera, duke kryer masazhe në drejtim rrotullues për 3-5 minuta.Rezultatet mund të ndryshojnë nga personi në person, varet nga trashësia e qimeve. Është e rëndësishme që të insistoni ne perdorimin e kesaj metode qe te arrini rrezultate . Përdorni ujë të vakët dhe shplani fytyren , për të hapur poret e lekures   dhe për të rritur efektivitetin e ilaçit. Aplikoni një krem hidratues   menjëherë pas aplikimit të perzierjes.


 
loading...