Si të dizintoksikoni ( ç,helmoni) gjithë trupin përmes këmbëve

Sipas mjekësisë tradicionale kineze, këmbët tona kanë fusha të energjisë që janë të lidhura drejtpërdrejt me organet e tjera të trupit. Kjo do të thotë që trupi ynë mund të detoksifikohet përmes këmbëve, duke lehtësuar dëbimin e toksinave: Ja se si te veproni


Banje jonike per këmbët. 

Kjo është një metodë e ngjashme me elektrolizën, e cila krijon një reaksion të fuqishëm kimik që stimulon dëbimin e toksinave. Uji i ngrohtë hap poret, ndërsa kripa vepron si një kompleks anti-inflamator. Keni nevojë:
 300 gram kripë deti, 
250 gram kripë Epsom (shih ketu se cfare eshte kripa epsom)
400 gram bikarbonat (sode buke).

loading...
Nxehni ujin , pastaj hidhni brenda tre përbërësit derisa ato të shkrihen. Zhytini këmbët për 30 minuta.

 Detoksifikimi me argjilë. 

 Keni nevojë për 70 gram kripë Epsom 
 150 gram balte ( argjile ) bentonite. 

Hidh dy përbërësit në një ene të mbushur me ujë të nxehtë, lerini deri sa të shkrihen  dhe pastaj zhysni këmbët  për 20-30 minuta.

 Ginger dhe peroksid hidrogjeni.(uje te oksigjenuar)

  Keni nevojë për 1 lugë gjelle pluhur xhenxhefil
 dhe 300 ml peroksid hidrogjeni. 

Hidhni dy përbërësit në ujë të nxehtë, pastaj zhysni  këmbët  për 30 minuta për të hequr të gjitha toksinat.
loading...