Ekoturizmi në Brazil

Një vend me bukuri të madhe dhe pasuri të pafundme. 

Brazili është një destinacion ideal për praktikimin e ekoturizmit, në sajë të pyjeve Amazonike, parqeve të tij kombëtare sic eshte ai i  Abrolhos, Bonitos dhe Chapada Diamantina, ishujt e tij me peisazhin e pa prekur   dhe liqenet e shumta të mbushura me zogj .


Cfare mund te shikoni  në Brazil:
 mund te argetohesh me  kanoe në lumenjtë e populluar me kaimanë, mund te argetoheni me hipizem te  hipur mbi kalë duke zbuluar  natyrën për tu takuar me  më shumë se 60 gjitarë dhe 380 specie zogjsh që jetojnë në këto toka.

loading...