Si te arrish cdo sukses ,ligji universal i terheqjes

Mendo pozitivisht dhe projekto te ardhmen tende ti mund ti ndryshosh gjerat rreth teje  .


ZOTI krijoje njeriun sipas imazhit te tije ,pra ne jemi gjithashtu  pjese e tije.
Ne ZOTI na dha mundesine te jemi zoter te vetvetes ,dhe te ngjashem me te 

Libri ( the secret )  sekreti  ka bërë  popullor në mbarë botën  Ligjin e tërheqjes. 
Por te përpiqemi të bëjmë pak qartësi se çfare është dhe si funksionon ky ligj i natyres .

 Mendimi është forma më e fortë e energjisë në univers. Ligji i tërheqjes është një nga ligjet që qeverisin  mbare Universin. 
Është një ligj i pandryshueshëm, i pa anshëm dhe gjithmonë vepron, pavarësisht nëse ju jeni në dijeni të tije apo jo.

 Jo vetëm ...: të qenit i  vetëdijshëm apo  jo i veprimit te momentit eshte pandryshueshmeria e ketij ligji por  ne jeten tende percakton diferencen ne mes suksesit dhe deshtimit , te gezimit dhe merzitjes ,te pasurise dhe varferise shendetit dhe semundjes.Një ligj që punon për të gjithë në të njëjtën mënyrë
Ky ligj quhet universal sepse nuk ka rëndësi se kush jeni, ku jetoni, cilat janë besimet tuaja fetare, ku keni lindur ... ky ligj vepron për të gjithë në të njëjtën mënyrë.
 Është e vërtetë, sic eshte i vertete  ligji i pa anshëm i gravitetit  .
A keni menduar ndonjëherë pse ka njerëz që duket se kanë gjithçka në anën e tyre? Rastet fatlume, takimet fitimprurëse, sukseset, përmbushjet e kerkesave ... dhe megjithatë ato nuk ndryshojnë nga ju.
 Ndoshta ata flasin gjuhën tuaj, ata janë vetëm disa metra larg nga ju, ata kanë moshën tuaj dhe kulturën tuaj. Pra, si po bëjnë ata? Cili është ndryshimi?

Imagjinmi  dhe projektimi i  një zgjidhje  bën dallimin
Dallimi është i thjesht : ata  dinë ose  përdorin me lehtësi Ligjin e tërheqjes. 

Ata e dinë se mund te tërhiqet ajo  në të cilën  përqëndrohen ose fokalizojne . 
Në vend që të fokusohen në një problem, imagjinojne dhe dizenjojne zgjidhjen.
 Në vend që të mendojne se si mund te  arrijne   fundin e  muajit, ata kapin mundësitë e pafundme të bollëkut dhe fitimeve që jeta na ofron të gjithëve. 
Në vend që të humbin  ne vetminë e tyre, ata me vetëdije tërheqin marrëdhënie të bukura dhe të kënaqshme.
Gjithashtu ata  rrethohen  vetem me njerëz si vetvetja
 Ato  kërkojnë një rezonancë në mentalitetin e njerëzve, duke kërkuar një pasqyrë tek te tjeret   të asaj që ata janë.

Mendo vetveten si te ishe nje  magnet shume i fuqishem !

Këta njerëz janë prova e gjallë që ju keni nën sytë tuaj çdo ditë, që Ligji i tërheqjes gjithmonë punon dhe gjithashtu ju tregon se si funksionon. 
Ai u siguron atyre rastet e fatit, mundësitë, situatat e dobishme, të cilat  nuk presin tjetër veçse të shfrytëzohen. 
Mendoni për veten si një magnet i fuqishëm! Nuk është një magnet që përpiqet të tërheqë, por thjesht tërheq.
 Eshte e pa mundur qe ju nuk mund të mos  tërhiqni dhe ju nuk mund te mos krijoni : sa me shpejt qe  ju  te beheni  të vetëdijshëm për këtë, aq më shpejt do të realizoni  ëndrrat tuaja. 

Dhe sa herë që mund të ju ndodhe  qe te keni  një rastësi "fatlume" në jetën tuaj, krijoni brenda vetes një sistem besimesh që ju bën gjithnjë e më të fuqishëm, të shpejtë dhe efektiv në Artin e terheqjes  . 

Kujtohuni mire  se nëse ju vazhdimisht  mendoni se ju mungon  diçka qe ju duhet , ju do të keni një mungesë tjetër.
Eshtë jashtëzakonisht e thjeshtë, dhe  është pikërisht  keshtu ,nga perjetesia.


Si "Aktivohet" Ligji I Terheqes Universale kliko 


loading...