loading...

Si "Aktivohet" Ligji I Terheqes Universale

Shume  prej jush  mbase kane degjuar te flitet per ligjin e terheqes universale ose ndryshe i quajtur ligji i atracionit  sepse mund te kene lexuar një ose më shumë artikuj ose libra që lidhen me subjektin ne fjale; por jo të gjithë janë në gjendje të manifestojnë atë që duan në jetën e tyre dhe prandaj jo të gjithë e kuptojnë se si punon ky Ligj shumë i rëndësishëm universal!

Ky artikull i gjatë  kerkon tu ofroje  nje  ndihmë te gjithe atyre  që ende nuk arrijnë të bëjnë një ndryshim pozitiv në jetën e tyre dhe qe vazhdojnë të tërheqin rezultate për të thënë aspak të këndshme, ata nuk e dinë se si të aktivizojne  Ligjin e tërheqjes universale.


Së pari, duhet te  specifikojme se shumica prej nesh janë mësuar që ekzistojmë në një univers mekanik, me njohuritë aktuale shkencore në fizikën kuantike, teoria e kaosit, matematika jolineare 
dhe kështu me radhë, por duhet thene per vete faktin se ne funksionojme më shumë si  nje magnet dhe transmetues radiosh , sesa si makina.

Ligji i tërheqjes punon si një magnet. Çfarë do të thotë kjo?

Te jemi te vetëdijshëm se kemi aftësinë për të qenë nje  magnet i vertete , na bën të shohim se si  jemi vete ne  te cilet mund t'i tërheqim gjërat,  si magnet !


Te menduarit  se jemi makina të thjeshta që kryejnë ose marrin  urdhra është një mënyrë e vjetërsuar dhe e rendomte duke  parë mrekullinë komplekse dhe madhështore që është ekzistenca jonë, trupi ynë dhe aftësitë tona!
Me fjalë të tjera, njohuritë shkencore aktuale, kanë konkluduar se gjithçka që na rrethon është "dridhje" (vibracion).


Nga gjërat më të vogla, si një kokerr gruri ose rëre, deri tek gjërat më të mëdha, sic jane  malet; nëse shohim thelbin e tyre, gjithçka i atribuohet "dridhjes" (vibracionit ) së materies.

Natyrisht është dridhja që ndryshon dhe kështu përcakton  vete gjërat . Pavarësisht se sytë tanë na bejne  të besojmë se çdo gjë rreth nesh është e ndaluar.
 Megjithatë njohuritë aktuale na tregojnë se muret, karriget dhe madje edhe gurët janë të përbërë nga elektronet, të cilat nga ana tjetër janë ne lëvizje shumëvjeçare dhe tmerresisht  te shpejtë.

Pra sic e thame , përkundrazi, çdo gjë po lëviz!


Shpejtësia e lëvizjes ose e  vibrimit përcakton nëse diçka do të jetë e dukshme ose jo në sytë tanë!

Nje lëvizje e ngadalshme vibrationale  krijon materien, por një lëvizje e shpejtë vibrationale krijon pjesën e padukshme, dmth. Dritën, tingujt, rreze X
.
Unë e kuptoj se kjo temë nuk mund të duket e lehtë për t'u kuptuar, por ajo që është e rëndësishme është të kuptojmë se ne jemi  me shume se sa thjesht  një trup ose një grup qelizash!

Edhe pse shumë prej nesh mund të konsiderohen si te përbërë nga një masë solide në lëvizje të thjeshtë nëpërmjet kohës dhe hapësirës , në të vërtetë ne jemi një fushë e energjisë që është në dridhje me shumë nivele të ndryshme të frekuencave,  duke nxjerre  dhe cliruar nga vetvetja  mesazhe të energjisë në mënyrë të vazhdueshme.


Çdo mendim, emocion, fjalë dhe veprim që shprehet nga Ne, përcjell një dridhje vibrim  që tërheq një vibrim të mëtejshëm që rezonon (eshte ne rezonance)  me të.

Ky është parimi i Ligjit te tërheqjes universale!


Për t'i bërë gjërat me të qarta, ne mund të referohemi  Ligjit te gravitetit  i cili përcakton se si  "materia fizike i është nënshtruar  fushës magnetike të tokës, domethene  materia  i përgjigjet magnetizmin."


 Ky spjegim i thjeshte i ligjit te terheqjes  garanton se e njejta terheq te njejten , domethene nese ju deshironi e mendoni pozitivisht  truri mendja juaj do te cliroje kete energji e cila do te projektohet diku ne univers ,dhe me pas te na kthehet mbrapsht . Po keshtu ndodh dhe kur mendimet tona jane kontradiktore dhe te ngaterruara ,funksionon njesoj si ne rastin e pare ,do te na kthehet negativiteti 
sepse keshtu e menduam Pyetja e rëndësishme që duhet kërkuar dhe bere është si më poshtë:

A po e praktikojmë këtë tërheqje me vetëdije, ose a jemi plotësisht të pavetëdijshëm për atë që po ndodh me ne?


Të teheqesh  në mënyrë të pa vetedijeshme  është si të nxjerresh e emetosh jashte nje bashkim energjish  dhe sinjalesh  , disa ne  lidhje me përvojat që ne duam të bëjmë dhe të tjerat  qe nuk duam të bëjmë, dhe kjo do të thotë se  kthehen tek ne në përvojat tona të jetës qe dëshirojmë si dhe  të njëjtën kohë ato te padëshiruarat, dhe e gjitha me sa duket kjo ndodh  rastesisht .
Praktikisht, nxjerrja  e energjisë në këtë mënyrë krijon shumë konfuzion dhe kontradiktë në univers dhe rrjedhimisht në jetën tonë e cila na kthehet mbrapsht !


Në te kundert , duke ditur se si të veprohet në Ligjin e tërheqjes universale, ne do të kuptojmë se asgjë nuk mbetet në shans dhe asgje nuk eshte e rastesishme ,por jemi vete ne qe vendosim per kete!

Në fakt, sapo te kuptoni plotësisht se si "aktivizohet " dhe punon Ligji  tërheqjes, mund ta përdorni me qëllim dhe me vetëdije  te plote për të tërhequr atë që dëshironi!

Tre hapa për të krijuar me vetëdijeTë gjithë Ne tërheqim qëndrime dhe eksperienca  në ekzistencën tonë përmes emisionit nxjerrjes të energjisë vibracionale (te dridheshme).
Çelësi për të tërhequr një përvojë të re të dëshirueshme në jetën tonë është të lëshojmë energji të ngjashme me përvojën që duam të jetojmë.

Si mund të emetohet kjo energji? Duhet të kuptojmë se është jetësore të jetosh sikur kjo përvojë tashmë te jete pjesë e realitetit të tanishëm që jetojmë.
Universi dhe mendja juaj e pa vetedijeshme  nuk bën dallim në mes të energjisë që buron si një përgjigje ndaj jetës reale të rrethuar dhe energjisë se nxjerre  si përgjigje ndaj imagjinatës së gjallë.

Kjo nënkupton që duke parë veten brenda një energjie plot prosperitet të vërtetë do te ju çojë në dridhje harmonike korresponduese, me fitim relativ të energjisë në "botën tuaj reale" , duke ju sjellë begatinë që shfaqet.

Ky proces që sapo e kemi përshkruar është Krijimi i qëllimshëm.

Krijimi i qëllimshëm nënkupton një proces të bazuar në 3 hapa të thjeshtë:

 1 - ZGJIDH DHE KERKO
 2 - UNIVERSI  PERGJIGJET
 3 - MERRNI ATE  ÇFARË KERKUAT

Te duket  shumë të thjeshtë?  Ne fakt eshtë! vetem ne rast se ne vete  nuk bëjmë gjithçka për ti komplikuar gjërat ,pra nuk duhet te shprehim dyshim ,por duhet te kemi nje bindje te plote dhe nje imazh te plote te detajuar per ate qe duam .
loading...