Halaman

    Social Items


Terapitë natyrore janë ato teknika, studime dhe praktika që nuk i përkasin mjekësisë tradicionale. Shumica kanë origjinë mijëvjeçare dhe e konsiderojnë njeriun si një njësi të pandashme në të cilën trupi dhe mendja bashkëveprojnë me njëri-tjetrin. Terapitë natyrore duhet të kenë një veprim parandalues dhe funksional dhe të mbështeten në mjetet juridike natyrore. Në Shtetet e Bashkuara janë të njohura edhe si CAM, Mjekësia Plotësuese dhe Alternative. Ku ilaçet alternative dhe plotësuese janë kompetencë ekskluzive e mjekëve, farmacistëve, dentistëve dhe veterinarëve.

Cfare jane terapite natyrale


Terapitë natyrore janë ato teknika, studime dhe praktika që nuk i përkasin mjekësisë tradicionale. Shumica kanë origjinë mijëvjeçare dhe e konsiderojnë njeriun si një njësi të pandashme në të cilën trupi dhe mendja bashkëveprojnë me njëri-tjetrin. Terapitë natyrore duhet të kenë një veprim parandalues dhe funksional dhe të mbështeten në mjetet juridike natyrore. Në Shtetet e Bashkuara janë të njohura edhe si CAM, Mjekësia Plotësuese dhe Alternative. Ku ilaçet alternative dhe plotësuese janë kompetencë ekskluzive e mjekëve, farmacistëve, dentistëve dhe veterinarëve.

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE