loading...

Nese keni dHimbje koke mos u deshperoni se gjithmone ka nje zgjidhje

Nje nga recetat e tjera qe ne rekomandojme per dhimbjen e kokes eshte ajo e zierjes se farave te frutit te ftoit  per rreth gjysem ore se bashku me nje gjysem gote uje ,Sasia e ketyre farave te ftoit duhet te varioje nga 20 -25 prej tyre .Nga ky leng mbas zierjes rekomandohet te pihet  nga nje filxhan kafeje ,,gjithmone ne rastet kur keni dhimbje koke dhe te vazhdueshme .


loading...