Ne mbrojte nga reumatizma


Ne nga kurat e mjekimet popullore per te shmangur dhimbjet e rreumatizmes eshte dhe pergatitja e infuzit me verbena officinale ,ndryshe lulemine,bime kjo me nje temperament te zjarrte .

Pergatitet duke hedhur 5 g lule te thara te kesaj bime ,te cilat mblidhen ne korrik deri ne shtator ,ne 250g uje te nxehte .

E leme te kulloje per 8 ore ,dhe me pas filtrohet .Duke u embelsuar me mjalte ,pihen 4 gota te vogla rakie ne dite .
loading...