loading...

Kafe dhe limon per dhimbjen e kokes


Per te kuruar ne menyre te efekteshme nje dhimbje koke mbi te gjitha eshte e rendesishme nje diagnoze e tipologjise se kesaj dhimbje ,qe te mund te nderyhet ne menyre korrekte me ilace ose mjekime popullore ,terapeutike ,etj.

Ne kete rast po ofrojme nje kure  nga mjeksia poullore Pergatisni nje kafe pa sheqer ku ne te  ju mund te shtryllni  15 pika leng  limoni perziejeni ate dhe pijeni ne rastet e dhimbjes se kokes .


Kjo recete eshte perdorur shume ne kohet e hereshme te gjysheve tona .


Publikuar nga 

BESNIK KADRIU
loading...