loading...

Virtytet e sherebeles dhe te qepes

Nese ndodh rastesisht qe ju te beheni pre e nje pickimi te nje insekti ,dhe po kerkoni qe  te shmangni  enjtjen ( fryrjen) dhe te largoni dhimbjen ,ferkoni dy deri ne tre gjethe sherebele ne vendin e pickimit.
Nese ju pickon nje grerez,kalojme ne zonen e pickuar nje qepe te fresket te prere ne dysh,edhe ne kete rast do te evitoni te enjturen dhe kruarjet .
Mbas disa minutash shplajeni me uje te vaket .
loading...