Halaman

    Social Items

Nje buzeqeshje mund te jete arma me e mire per te komunikuar me kedo, per me kusht qe dhembet te jene te bardhe e te shndritshem. 

Nganjehere mjafton nje njolle e vogel per te prishur nje buzeqeshje perfekte. 
Dhembet mund te mbahen perhere te paster e te bardhe nese here pas here i ferkojme ato me gjethe spinaqi te fresketa.                                      
Dhe si alternative mund te perdoret pak sode buke mbi furcen e dhembeve.

Spinaq per dhembe shume te bardhe

Nje buzeqeshje mund te jete arma me e mire per te komunikuar me kedo, per me kusht qe dhembet te jene te bardhe e te shndritshem. 

Nganjehere mjafton nje njolle e vogel per te prishur nje buzeqeshje perfekte. 
Dhembet mund te mbahen perhere te paster e te bardhe nese here pas here i ferkojme ato me gjethe spinaqi te fresketa.                                      
Dhe si alternative mund te perdoret pak sode buke mbi furcen e dhembeve.

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE