Halaman

    Social Items

Nese kete dimer kemi pasur nje te ftohur te rende ,dhe na eshte dashur qe te kurohemi me antibiotike do te jete shume e rendesishme qe te rivitalizojme organizmin tone .
 Kete gje mund ta bejme duke konsumuar cdo mengjes esell, per rreth nje muaj  maja birre te shkrire ne nje gote uje te vaket .
Ose ne te kundert duhet  konsumuar  kos i bardhe, qe fale fermenteve latike do te ndihmoje floren tone bakteriale , te dobesuar tashme nga antibiotiket.


Si te smaltojme antibiotiket

Nese kete dimer kemi pasur nje te ftohur te rende ,dhe na eshte dashur qe te kurohemi me antibiotike do te jete shume e rendesishme qe te rivitalizojme organizmin tone .
 Kete gje mund ta bejme duke konsumuar cdo mengjes esell, per rreth nje muaj  maja birre te shkrire ne nje gote uje te vaket .
Ose ne te kundert duhet  konsumuar  kos i bardhe, qe fale fermenteve latike do te ndihmoje floren tone bakteriale , te dobesuar tashme nga antibiotiket.


Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE