Halaman

    Social Items

Refluksi gastroesofageo

Per te shmangur dhe ndihmuar refluksin gastroesofageo ju thjesht duhet te perdorni dhe te merrni perpara cdo vakti ngrenie nje luge te vogel kafeje prej mjaltit te manukes .

Per te pare se kush eshte ky mjalte dhe cfare te mirash ai sjell ju ftojme te lexoni artikullin e meposhtem 

mjalti i manukes 

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE