Halaman

    Social Items

Ndodh shpesh qe bota rreth nesh humbet qartesine e duhur kur shikojme nepermjet syzeve ,pasi ato shpesh vishen nga avulli dhe papastertia.                   

 Ne kete rast na vjen ne ndihme nje metode e vjeter qe perdorej shume kohe perpara nga gjyshet tona. 
  Ja se si :                                                                         
Nje patate e thjeshte e prere ne dysh mund tju ndihmoje per kete problem, dure e ferkuar siper lenteve te syzeve, dhe me pas duke i pastruar ato me nje cope te mendafshte .                                       
Kjo metode funksionon shume mire dhe ne xhamat e makinave ose te shtepise.

Patate per te pastruar syzet

Ndodh shpesh qe bota rreth nesh humbet qartesine e duhur kur shikojme nepermjet syzeve ,pasi ato shpesh vishen nga avulli dhe papastertia.                   

 Ne kete rast na vjen ne ndihme nje metode e vjeter qe perdorej shume kohe perpara nga gjyshet tona. 
  Ja se si :                                                                         
Nje patate e thjeshte e prere ne dysh mund tju ndihmoje per kete problem, dure e ferkuar siper lenteve te syzeve, dhe me pas duke i pastruar ato me nje cope te mendafshte .                                       
Kjo metode funksionon shume mire dhe ne xhamat e makinave ose te shtepise.

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE