loading...

Nje detersiv i papritur

Askush nuk do e kishte imagjinuar qe uji i perimeve mund te transformohej ne nje detersiv ekologjik praktik dhe i perdorshem.
E pra eshte keshtu uji i spinaqit,ai eshte vecanerisht i efekteshem per 


leshin e zi ,ndersa ai makaronave rrekomandohet per rrobat delikate si mendafshi .Rrobat do te duken me te pastra se asnjehere tjeter,gjithashtu ky mund te quhet nje detersiv ekologjik qe rrespekton ambientin .
Provoni per te besuar ...
loading...