Halaman

    Social Items

Me ardhjen e te ftohtit mberrijne dhe shqetesimet e stines ,si kolla,te ftohurit ,dhimbja e fytit dhe gripi.
Ne kete rast per te ndihmuar problemin e dhimbjes se fytit mund te hollohet pak uthull ne nje gote uje,me te cilen behen gargara. Dhe per ke nuk duron dot eren e uthulles mund ta beje kete me leng limoni . Keto jane dizinfektuesit me te mire natyral qe natyra na ka vene ne dispozicion.

Ndihmoni dhimbjen e fytit ne kushtet e shtepise

Me ardhjen e te ftohtit mberrijne dhe shqetesimet e stines ,si kolla,te ftohurit ,dhimbja e fytit dhe gripi.
Ne kete rast per te ndihmuar problemin e dhimbjes se fytit mund te hollohet pak uthull ne nje gote uje,me te cilen behen gargara. Dhe per ke nuk duron dot eren e uthulles mund ta beje kete me leng limoni . Keto jane dizinfektuesit me te mire natyral qe natyra na ka vene ne dispozicion.

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE