Duar te buta e te bukura

Agjentet atmosferike si dhe punet e shtepise shpesh ndikojne negativisht per te shkaterruar lekuren e duarve tona. 
Per ti pasur gjithmone te bukura dhe per tu kujdesur per to , na vjen ne ndihme kura popullore me pergatitjen e nje locioni te bere ne shtepi , ja se si :

 Merrni pak vaj ulliri dhe ne te hidhni disa pika nga lengu i nje limoni, perzieni mire masen dhe me te masazhoni cdo dite duart.                         
Lekura do te rikthehet e bute , si dhe thonjte do te forcohen.
loading...