Halaman

    Social Items

Per te shmangur kruarjen si dhe skuqjen e shkaktuar nga pickimi i insekteve ,perdorni nje perzierje prej nje luge kafeje me mjalte me gjysem luge sode buke.
 Perzieini mire qe te perftoni nje mase homogjene ,duke e aplikuar ate me pas mbi vendin e pickuar nga insekti.

Kure popullore per pickimin e insekteve

Per te shmangur kruarjen si dhe skuqjen e shkaktuar nga pickimi i insekteve ,perdorni nje perzierje prej nje luge kafeje me mjalte me gjysem luge sode buke.
 Perzieini mire qe te perftoni nje mase homogjene ,duke e aplikuar ate me pas mbi vendin e pickuar nga insekti.

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE