loading...

Kure popullore per dhimbjen e dhembit

Nese keni dhimbje dhembi dhe nese nuk keni mundesi qe te shkoni  tek dentisti per momentin ,dhe po kerkoni nje menyre per ta qetesuar kete dhimbje ,atehere po ju rrekomandojme nje kure shume te thjeshte popullore .

Merrni nje cope pambuku dhe lageni me disa pika nga propolisi i bleteve ,pozicionojeni ne dhembin qe ju dhemb dhe do te shikoni qe pas 15-20 minutash dhimbja do te ju pushoje.
loading...