Halaman

    Social Items

Pergatisni nje filxhan me uje te ngrohte dhe ne te hidhni 2 luge kafeje spec te kuq dieges  ne forme pluhuri ,si dhe nje luge gjelle me mjalte.Pijeni ate ne mengjes esell para se te hani. 

Hipertensioni

Pergatisni nje filxhan me uje te ngrohte dhe ne te hidhni 2 luge kafeje spec te kuq dieges  ne forme pluhuri ,si dhe nje luge gjelle me mjalte.Pijeni ate ne mengjes esell para se te hani. 

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE