loading...

Maske me molle per lekure te yndyrshme

Perberesit : 

1 molle e madhesise se mesme , e grire imet , 
5 luge mjalte 

Inkstrukionet : 

Perzieni mire  perberesit.shtrijeni ne menyre uniforme mbi lekure dhe lereni te veproje per 10 minuta. Shplajeni me uje te fresket e te bollshem.
loading...