loading...

Luleshtrylle me kos maske per fytyre, lekure te yndyrshme

Perberesit:


4-6 luleshtrylle te lara mire 
1 luge kos 

Inkstrukionet:

Merrni 4-6 luleshtrylle te lara me pare vendosini ne nje ene ,dhe me nje piru ose luge shtypini ato qe te perftoni nje pure .Ne vazhdim, shtoni ne te nje luge kos dhe perzieni mire te dy komponentet. Masken e sapo krijuar aplikojrni mbi fytyre ne menyre uniforme.Lereni te veproje per 15 - 20 minuta dhe Shplajeni me uje te ftohte.
loading...