Halaman

    Social Items

Te ndjehesh ne forme te shkelqyer dhe me peshen e duhur eshte nje deshire qe per shume persona mbetet e pa realizueshme ,per shkak te mbipeshes dhe kileve te teperta .Por dhe ne kete rast na vjen ne ndihme mjeksia dhe kura popullore me nje recete fare te thjeshte te bere nga ne vete ne kushtet e shtepise.  

 Permbajtja.
                                                            
100 g majdanoz                                       
1 kokerr limon.                                         
2 litra uje.                                                

 Pergatitja.                                                                  

Marrim majdanozin dhe e grijme ne molineks ( grirese ) ne te shtryllim dhe kokrren e limonit  ,masen e perftuar e hedhim ne 2 litra uje ku e perziejme dhe e leme te kulloje ne frigorifer .                           
Perdorimi.                                               

Personi i interesuar duhet te pije nje gote nga permbajtja cdo vakt nje ore para cdo ngrenie .                                                         

Paralajmerim.                                          

 Personat qe vuajne nga semundjet e tensionit jane te lutur qe te keshillohen me mjekun e familjes

Nje kure e thjeshte popullore per tu dobesuar

Te ndjehesh ne forme te shkelqyer dhe me peshen e duhur eshte nje deshire qe per shume persona mbetet e pa realizueshme ,per shkak te mbipeshes dhe kileve te teperta .Por dhe ne kete rast na vjen ne ndihme mjeksia dhe kura popullore me nje recete fare te thjeshte te bere nga ne vete ne kushtet e shtepise.  

 Permbajtja.
                                                            
100 g majdanoz                                       
1 kokerr limon.                                         
2 litra uje.                                                

 Pergatitja.                                                                  

Marrim majdanozin dhe e grijme ne molineks ( grirese ) ne te shtryllim dhe kokrren e limonit  ,masen e perftuar e hedhim ne 2 litra uje ku e perziejme dhe e leme te kulloje ne frigorifer .                           
Perdorimi.                                               

Personi i interesuar duhet te pije nje gote nga permbajtja cdo vakt nje ore para cdo ngrenie .                                                         

Paralajmerim.                                          

 Personat qe vuajne nga semundjet e tensionit jane te lutur qe te keshillohen me mjekun e familjes

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE