Halaman

    Social Items

Nje kure popullore per te ndihmuar  e permiresuar  tuberkulozin.
Merrni 1 gote leng portokalli ,ne te shtoni pak kripe , shtoni gjithashtu dhe 1 luge gjelle mjalte .Perzijeni mire , Pijeni ate cdo dite.

Tuberkulozi (T.B)

Nje kure popullore per te ndihmuar  e permiresuar  tuberkulozin.
Merrni 1 gote leng portokalli ,ne te shtoni pak kripe , shtoni gjithashtu dhe 1 luge gjelle mjalte .Perzijeni mire , Pijeni ate cdo dite.