Halaman

    Social Items

Kure popullore per pucrrat duke perdorur pataten .kjo metode eshte shume e thjeshte ,merret dhe pritet nje patate ne feta .Aplikohet mbi fytyre duke ferkuar copat e patates ne vendin e pucrave  per 10 minuta. 
Perseritet ky veprim 2-3 here ne dite.

Per permiresimin e pucrrave te fytyres

Kure popullore per pucrrat duke perdorur pataten .kjo metode eshte shume e thjeshte ,merret dhe pritet nje patate ne feta .Aplikohet mbi fytyre duke ferkuar copat e patates ne vendin e pucrave  per 10 minuta. 
Perseritet ky veprim 2-3 here ne dite.