Halaman

    Social Items

Kjo eshte nje recete e thjeshte kure  popullore duke perdorur miell elbi si dhe tumerik ndryshe i quajtur ( shafrani i indise ) 

Pergatitja :
Merrni 2 luge gjedhe miell elbi
shtoni ne te nje luge caji shafran indie ( tumeric)
shtoni 2 luge caji vaj mustarde si dhe 2 luge caji uje 
Perzijini mire ato qe te formoni nje paste 

Aplikimi:
Aplikojeni pasten ne pjeset e demtuara te lekures 
lereni te veproje per 10 minuta 
pastrojeni ate me gishterinj dhe me pas shplajeni me uje te vaket
 

Nje kure popullore per lekure te thate

Kjo eshte nje recete e thjeshte kure  popullore duke perdorur miell elbi si dhe tumerik ndryshe i quajtur ( shafrani i indise ) 

Pergatitja :
Merrni 2 luge gjedhe miell elbi
shtoni ne te nje luge caji shafran indie ( tumeric)
shtoni 2 luge caji vaj mustarde si dhe 2 luge caji uje 
Perzijini mire ato qe te formoni nje paste 

Aplikimi:
Aplikojeni pasten ne pjeset e demtuara te lekures 
lereni te veproje per 10 minuta 
pastrojeni ate me gishterinj dhe me pas shplajeni me uje te vaket