Halaman

    Social Items

Merrni 60 gram fasule shtojini 4 litra uje ,ziejini ato me flake te ulet per nje periudhe 4-5 oresh .Lereni te ftohet dhe Kullojeni te gjithe lengun .Pini nje gote nga ky leng cdo 2 ore gjate dites .Beje kete veprim per nje jave rresht.Mos e perdorni lengun e fasuleve perseri nese kalojne 24 ore ,por pergatisni nje te ri.

Lengu i fasuleve per guret ne veshka

Merrni 60 gram fasule shtojini 4 litra uje ,ziejini ato me flake te ulet per nje periudhe 4-5 oresh .Lereni te ftohet dhe Kullojeni te gjithe lengun .Pini nje gote nga ky leng cdo 2 ore gjate dites .Beje kete veprim per nje jave rresht.Mos e perdorni lengun e fasuleve perseri nese kalojne 24 ore ,por pergatisni nje te ri.