Halaman

    Social Items

Zhysni brenda ne nje ene me uje 7-8 bajame te qeruara per 12 ore resht .               

Qerojini  nga cipa e holle qe kane dhe shtypini duke i shtuar pak qumesht  duke formuar nje tip brumi. Aplikojeni masen mbi fytyre ,lereni te veproje gjate gjithe nates .Shplajini me uje te fresket e te bollshem .Perserite kete veprim per te pakten 2 jave rresht.

Kura popullore per pucrrat

Zhysni brenda ne nje ene me uje 7-8 bajame te qeruara per 12 ore resht .               

Qerojini  nga cipa e holle qe kane dhe shtypini duke i shtuar pak qumesht  duke formuar nje tip brumi. Aplikojeni masen mbi fytyre ,lereni te veproje gjate gjithe nates .Shplajini me uje te fresket e te bollshem .Perserite kete veprim per te pakten 2 jave rresht.