Halaman

    Social Items

Per rastin e urinimit me gjak pervec mjekimeve te mundeshme qe keshillohen nga specialisti ,nje ndihme te mire mund te ofrojne   dhe kurat e mjekimet popullore. Sigurisht per permiresimin e situates ose ndihmimin e parandalimit te simptomave qe shfaqen. Ja pra disa keshilla e kura per gjakun ne urine :

 1- Ne kete rast keshillohet konsumimi i bananeve te pa pjekura pra atyre jeshile .

2- Perzierja  dhe konsumimi  i lengut te kungullit te bardhe me  kallamin e sheqerit mund te jete nje kure e mire popullore .

3 - Konsumimi i sheges eshte nje tjeter mundesi per gjakun ne urine.

 4- Infuzi i lules se mellages se eger si i njome ashtu dhe i thate eshte nje tjeter kure popullore qe ndihmon per kete rast 

5 - Boronicat e kuqe  jane te mira per gjakun ne urine gjithashtu.

Kura popullore per gjakun ne urine

Per rastin e urinimit me gjak pervec mjekimeve te mundeshme qe keshillohen nga specialisti ,nje ndihme te mire mund te ofrojne   dhe kurat e mjekimet popullore. Sigurisht per permiresimin e situates ose ndihmimin e parandalimit te simptomave qe shfaqen. Ja pra disa keshilla e kura per gjakun ne urine :

 1- Ne kete rast keshillohet konsumimi i bananeve te pa pjekura pra atyre jeshile .

2- Perzierja  dhe konsumimi  i lengut te kungullit te bardhe me  kallamin e sheqerit mund te jete nje kure e mire popullore .

3 - Konsumimi i sheges eshte nje tjeter mundesi per gjakun ne urine.

 4- Infuzi i lules se mellages se eger si i njome ashtu dhe i thate eshte nje tjeter kure popullore qe ndihmon per kete rast 

5 - Boronicat e kuqe  jane te mira per gjakun ne urine gjithashtu.