Halaman

    Social Items

Prej kohesh me te vjetrit perdornin mjekimet bimore popullore per tu kuruar nje nga keto kura popullore per te lehtesuar dhe ulur vlerat e kolesterolit eshte e mundeshme pikerisht me ilace bimore  popullore ne kushtet e shtepise.
Ja se si: 

Marrim farat e nje ose me shume shalqinjeve dhe i leme te thahen ne diell per nje kohe relativisht te gjate .Mbasi bindemi qe ato jane thare mire , me ndihmen e nje rendeje ose grirese (ose thjesht duke i shtypur ato) formojme nje pluhur ne forme mielli.Nga ky miell marrim nje luge gjelle dhe e perziejme brenda nje gote uji .Pijeni ate nje here ne dite per do dite.

Kolesteroli i larte

Prej kohesh me te vjetrit perdornin mjekimet bimore popullore per tu kuruar nje nga keto kura popullore per te lehtesuar dhe ulur vlerat e kolesterolit eshte e mundeshme pikerisht me ilace bimore  popullore ne kushtet e shtepise.
Ja se si: 

Marrim farat e nje ose me shume shalqinjeve dhe i leme te thahen ne diell per nje kohe relativisht te gjate .Mbasi bindemi qe ato jane thare mire , me ndihmen e nje rendeje ose grirese (ose thjesht duke i shtypur ato) formojme nje pluhur ne forme mielli.Nga ky miell marrim nje luge gjelle dhe e perziejme brenda nje gote uji .Pijeni ate nje here ne dite per do dite.