Halaman

    Social Items

Ne kete rast mjekimi popullor pergatitet nga perdorimi i hudhres dhe lengut te limonit.   Merrni 200 ml uje shtypni 2-3 thelpinj hudhra.Shtoni 1/2 nga hudhrat e shtypura ujit dhe vendoseni ate te zieje. Kesaj perberje shtoni 2 luge gjelle leng limoni .Perzijeni mire , dhe pijeni 2 here ne dite per nje jave.

Anorexia nervosa : Aluchi

Ne kete rast mjekimi popullor pergatitet nga perdorimi i hudhres dhe lengut te limonit.   Merrni 200 ml uje shtypni 2-3 thelpinj hudhra.Shtoni 1/2 nga hudhrat e shtypura ujit dhe vendoseni ate te zieje. Kesaj perberje shtoni 2 luge gjelle leng limoni .Perzijeni mire , dhe pijeni 2 here ne dite per nje jave.