Halaman

    Social Items

 Kur ndjeni dhimbje te veshit 
dhe deshironi te perdorni recetat popullore  atehere,po ju ofrojme disa mundesi per ti lehtesuar dhe
kuruar ato.
Vendosni veshin e semure mbi  

1- Avullin e ngrohte te vajit te ullirit .

 2 - Nje tjeter menyre eshte dhe hedhja ne forme pikash e vajit te ullirit te vaket (pak te ngrohte ) 2-3pika. 

3 - Piqni nje qepe ose nje cope presh mbi nje tigan te vendosur ne zjarr,pastaj pasi te ftohet shtrylleni direkt ne vesh ne forme pikash 2-3.            

4- Nje tjeter menyre eshte dhe hedhja e lengut te hudhres duke e shtryllur ate 2-3 pika.

Receta popullore per dhimbjen e veshit

 Kur ndjeni dhimbje te veshit 
dhe deshironi te perdorni recetat popullore  atehere,po ju ofrojme disa mundesi per ti lehtesuar dhe
kuruar ato.
Vendosni veshin e semure mbi  

1- Avullin e ngrohte te vajit te ullirit .

 2 - Nje tjeter menyre eshte dhe hedhja ne forme pikash e vajit te ullirit te vaket (pak te ngrohte ) 2-3pika. 

3 - Piqni nje qepe ose nje cope presh mbi nje tigan te vendosur ne zjarr,pastaj pasi te ftohet shtrylleni direkt ne vesh ne forme pikash 2-3.            

4- Nje tjeter menyre eshte dhe hedhja e lengut te hudhres duke e shtryllur ate 2-3 pika.