Halaman

    Social Items

Lengu i limonit konsiderohet si nje lehtesues natyral per dhimbjen e shpines.

1- Shtryllni lengun e nje limoni ne nje ene te vogel dhe ne te shtoni kripe sipas deshires.Pijeni ate dy here ne dite .Ai do te veproje si nje relaksues dhe lehtesues natyral per dhimbjen e shpines. 


 2 -Aplikimi i vajit te hudhres direkt mbrapa shpines ,sjell nje lehtesim te dukshem  per keto dhimbje

 Menyra e pergatitjes

Merrni 10 thelpinj hudher dhe skuqini ne vaj me flake te ulet .Ju mund te perdorni vaj sezami ,vaj kokosi , ose me vaj ulliri extra te virgjer .Skuqini ato deri sa hudhrat te kthehen te kafta .Lereni vajin te ftohet komplet dhe me pas aplikojeni duke e masazhuar mbas shpine.Mbajeni nen kete efekt per rreth 3 ore ,duke e perseritur 2-3 dite rradhazi dhe do te shikoni miresine  magjike te tije.                                      

Receta popullore magjike per dhimbjen e shpines

Lengu i limonit konsiderohet si nje lehtesues natyral per dhimbjen e shpines.

1- Shtryllni lengun e nje limoni ne nje ene te vogel dhe ne te shtoni kripe sipas deshires.Pijeni ate dy here ne dite .Ai do te veproje si nje relaksues dhe lehtesues natyral per dhimbjen e shpines. 


 2 -Aplikimi i vajit te hudhres direkt mbrapa shpines ,sjell nje lehtesim te dukshem  per keto dhimbje

 Menyra e pergatitjes

Merrni 10 thelpinj hudher dhe skuqini ne vaj me flake te ulet .Ju mund te perdorni vaj sezami ,vaj kokosi , ose me vaj ulliri extra te virgjer .Skuqini ato deri sa hudhrat te kthehen te kafta .Lereni vajin te ftohet komplet dhe me pas aplikojeni duke e masazhuar mbas shpine.Mbajeni nen kete efekt per rreth 3 ore ,duke e perseritur 2-3 dite rradhazi dhe do te shikoni miresine  magjike te tije.