Halaman

    Social Items

1 - Aplikoni nje perberje ne forme paste prej te bardhave te  dy vezeve te perziera me lengun e fresket te nje limoni mbi floke lereni te veproje gjysem ore.Me pas lani floket me larje normale .Kjo menyre kontrollon zbokthin si dhe lehteson problemet me kruarjet e kokes.

2 - Perdorni kombinimin e vajit te ullirit te perziere me rrenjen e gingerit ,drejt e ne floke .Kjo perberje do te reduktoje zbokthin si dhe do te forcoje rrenjen e flokut .

3 - Pergatisni 1-2 luge caji leng limoni te fresket dhe shtrojeni mbi rrenjen e  flokeve  .Me pas i shpelaini ato me uje te bollshem.


Receta kundra zbokthit

1 - Aplikoni nje perberje ne forme paste prej te bardhave te  dy vezeve te perziera me lengun e fresket te nje limoni mbi floke lereni te veproje gjysem ore.Me pas lani floket me larje normale .Kjo menyre kontrollon zbokthin si dhe lehteson problemet me kruarjet e kokes.

2 - Perdorni kombinimin e vajit te ullirit te perziere me rrenjen e gingerit ,drejt e ne floke .Kjo perberje do te reduktoje zbokthin si dhe do te forcoje rrenjen e flokut .

3 - Pergatisni 1-2 luge caji leng limoni te fresket dhe shtrojeni mbi rrenjen e  flokeve  .Me pas i shpelaini ato me uje te bollshem.