Nje recete e thjeshte per impotencen seksuale

Nje recete e thjeshte per impotencen .
per ke ndjen kete shqetesim mund ti referohet ketij artikulli si me poshte :

Perberesit
1 thelpi hudher
1 gote qumesht

Hudhra mund te grihet ne copa te vogla dhe vendoset te zihet me nje gote qumesht .Me pas filtrohet dhe pihet dy here ne dite .Nese deshironi mund ta embelsoni sipas deshires.
loading...