Halaman

    Social Items

Pini leng molle gjate dites.Ai eshte nje relaksues i efekteshem nervash.Ai gjithashtu rigjeneron nervat me nje energji jetesore te re.


Hillni nje grusht petalesh nga lulja e trendafilit ne nje filxhan caji , dhe me pas mbulojini ato me uje te nxehte.Shtoni sheqer ose mjalte sipas deshires .pijeni per te relaksuar depresionin dhe qetesuar mendjen.                                                      

Asparaxhi pluhur i perziere me qumesht eshte nje kure popullore e efekteshme per depresionin

Kura popullore per depresion

Pini leng molle gjate dites.Ai eshte nje relaksues i efekteshem nervash.Ai gjithashtu rigjeneron nervat me nje energji jetesore te re.


Hillni nje grusht petalesh nga lulja e trendafilit ne nje filxhan caji , dhe me pas mbulojini ato me uje te nxehte.Shtoni sheqer ose mjalte sipas deshires .pijeni per te relaksuar depresionin dhe qetesuar mendjen.                                                      

Asparaxhi pluhur i perziere me qumesht eshte nje kure popullore e efekteshme per depresionin