Halaman

    Social Items

Nese po kerkoni qe lekura juaj te riperterihet mbas nje diegie qe keni pesuar  ne menyre aksidentale  ,atehere po ju  ofrojme dy receta teper te  thjeshta . 


1 - Ne rastin e pare eashte lengu i aloe veras qe konsiderohet te jete  shume i efekteshem  per cikatrizimin e lekures . 

2 -Nje tjeter menyre e efekteshme per rigjenerimin e lekures eshte dhe perdorimi  i pluhurit te tumerikut (curcuma ose ndryshe shafrani i indise )  me mjaltin ,i cili mund te aplikohet disa here ne dite.

Dy receta poullore per djegiet e lekures

Nese po kerkoni qe lekura juaj te riperterihet mbas nje diegie qe keni pesuar  ne menyre aksidentale  ,atehere po ju  ofrojme dy receta teper te  thjeshta . 


1 - Ne rastin e pare eashte lengu i aloe veras qe konsiderohet te jete  shume i efekteshem  per cikatrizimin e lekures . 

2 -Nje tjeter menyre e efekteshme per rigjenerimin e lekures eshte dhe perdorimi  i pluhurit te tumerikut (curcuma ose ndryshe shafrani i indise )  me mjaltin ,i cili mund te aplikohet disa here ne dite.