Halaman

    Social Items

Rregullimi ne menyre te balancuar dhe nje menyre ushqyerje korrekte ,eshte nje nga keshillat kryesore qe jepet per anemine .                                                 
Ajo qe vecanerisht keshillohet te konsumohet eshte ngrenia e mishit dhe per me teper e veshkave dhe melcive e cila duhet te perfshihet ne diete.                 

Gjithashtu perimet jeshile si dhe produktet e qumeshtit duhet te konsumohen per te luftuar anemine .

Anemia

Rregullimi ne menyre te balancuar dhe nje menyre ushqyerje korrekte ,eshte nje nga keshillat kryesore qe jepet per anemine .                                                 
Ajo qe vecanerisht keshillohet te konsumohet eshte ngrenia e mishit dhe per me teper e veshkave dhe melcive e cila duhet te perfshihet ne diete.                 

Gjithashtu perimet jeshile si dhe produktet e qumeshtit duhet te konsumohen per te luftuar anemine .