Halaman

    Social Items

Konsumimi i specit djeges jeshil mund te sjelle perfitime ne shendetin tone.
Speci djeges jeshil mund te ndihmoje ne perfitimin e beta- karotines ,me teper sesa vete karrota.Per me teper mund te ndihmoje ne lehtesimin e problemeve te ndryshme shendetesore si migrena,sinusiti,,gjithashtu ai eshte i nevojshem te perdoret per konsum dhe ne rastet e artritit .

Nese vashdimisht ndjeni dhimbje koke perdorni spec djeges jeshil

Konsumimi i specit djeges jeshil mund te sjelle perfitime ne shendetin tone.
Speci djeges jeshil mund te ndihmoje ne perfitimin e beta- karotines ,me teper sesa vete karrota.Per me teper mund te ndihmoje ne lehtesimin e problemeve te ndryshme shendetesore si migrena,sinusiti,,gjithashtu ai eshte i nevojshem te perdoret per konsum dhe ne rastet e artritit .