Halaman

    Social Items

Nese ju po kerkoni shkelqim per floket tuaj ,thjesht Ju duhet te perzieni nje veze dhe nje banane te shtypur se bashku .Masen e perftuar aplikojeni mbi floke dhe lereni te veproje per 10 - 30 minuta.Me pas lajini ato me ritualin e zakonshem te larjes qe beni zakonisht .

Maske per floke te shndritshem

Nese ju po kerkoni shkelqim per floket tuaj ,thjesht Ju duhet te perzieni nje veze dhe nje banane te shtypur se bashku .Masen e perftuar aplikojeni mbi floke dhe lereni te veproje per 10 - 30 minuta.Me pas lajini ato me ritualin e zakonshem te larjes qe beni zakonisht .