Halaman

    Social Items

Llumi i kafese si ta riciklojmë atë dhe ta kthejme  në një thesar të vërtetë.
Llumi i expresit te kafese 

1 -  Largo  aromat e pakëndshme në frigorifer.

Do te mjaftonte te vendosni vetëm një filxhan të vogël te llumit  të kafese brenda dhe era e keqe   zhduket  për ti lene vendin  një arome e erë të këndshme. Nëse ju deshironi mund te pergatitni dhe canteza te vogla duke i shtuar brenda dhe pak vanilje .


2 -  Ajo parandalon zbokthin, dhe renien  e flokëve si dhe i jep shkelqim atyre.

merrni llumin e kafese dhe me te ferkoni floket pas larjes me shampo  .lerini per 10 minuta dhe më  pas shplajini me uje te fresket e te bollshem .

3 - Pastron e largon eren e keqe te duarve

. Ajo largon nga duart eren e keqe dhe të fortë të disa përbërësve, të tilla si hudhra, qepa, peshku. ferkojeni ate në duar dhe lajini ato normalisht.

4 -  Perdoret si  pleherues 


Ajo  është një pleh  dhe fertilizues  natyral në sajë të pranisë së ushqyesve të tille si te kalciumit, azotit, kaliumit, magnezit  dhe mineraleve të tjera të ndryshme. Shtojeni atë direkt në vazot  e bimëve tuaja  ose hollojeni ate me  ujë.

5 - Kundra insekteve

E neveritshme  për milingonat dhe kërmijtë per  shkak të karakteristikës se saje te acidte  . Vendoseni  atë në vendet ku ju në përgjithësi shikoni  këto lloje insektesh.


6 - Perzierje per lekuren 

Duke e përziere atë me vaj ulliri ndihmon  për të hequr lëkurën e vdekur, si dhe e bënë lëkurën tuaj të duket e ndritshme.

7 - Ajo pastron shkarkimet e lavamaneve

Hollojeni perpara me ujë para se ta derdhni ne lavaman .

8 - Eliminon shenjat dhe gervishtjet e lehta  në mobiljet e  drurit.

Lagni  një leckë, merrni pak llum kafeje  dhe me te ferkoni pjesen e gervishtur .


Tani nuk ju mbetet gje tjeter vetem ti provoni  këto këshilla, dhe metoda me llumin e  kafese !


Llumi i kafese ,dhe tete menyra se si mund ta perdorim ate ,ne jeten tone

Llumi i kafese si ta riciklojmë atë dhe ta kthejme  në një thesar të vërtetë.
Llumi i expresit te kafese 

1 -  Largo  aromat e pakëndshme në frigorifer.

Do te mjaftonte te vendosni vetëm një filxhan të vogël te llumit  të kafese brenda dhe era e keqe   zhduket  për ti lene vendin  një arome e erë të këndshme. Nëse ju deshironi mund te pergatitni dhe canteza te vogla duke i shtuar brenda dhe pak vanilje .


2 -  Ajo parandalon zbokthin, dhe renien  e flokëve si dhe i jep shkelqim atyre.

merrni llumin e kafese dhe me te ferkoni floket pas larjes me shampo  .lerini per 10 minuta dhe më  pas shplajini me uje te fresket e te bollshem .

3 - Pastron e largon eren e keqe te duarve

. Ajo largon nga duart eren e keqe dhe të fortë të disa përbërësve, të tilla si hudhra, qepa, peshku. ferkojeni ate në duar dhe lajini ato normalisht.

4 -  Perdoret si  pleherues 


Ajo  është një pleh  dhe fertilizues  natyral në sajë të pranisë së ushqyesve të tille si te kalciumit, azotit, kaliumit, magnezit  dhe mineraleve të tjera të ndryshme. Shtojeni atë direkt në vazot  e bimëve tuaja  ose hollojeni ate me  ujë.

5 - Kundra insekteve

E neveritshme  për milingonat dhe kërmijtë per  shkak të karakteristikës se saje te acidte  . Vendoseni  atë në vendet ku ju në përgjithësi shikoni  këto lloje insektesh.


6 - Perzierje per lekuren 

Duke e përziere atë me vaj ulliri ndihmon  për të hequr lëkurën e vdekur, si dhe e bënë lëkurën tuaj të duket e ndritshme.

7 - Ajo pastron shkarkimet e lavamaneve

Hollojeni perpara me ujë para se ta derdhni ne lavaman .

8 - Eliminon shenjat dhe gervishtjet e lehta  në mobiljet e  drurit.

Lagni  një leckë, merrni pak llum kafeje  dhe me te ferkoni pjesen e gervishtur .


Tani nuk ju mbetet gje tjeter vetem ti provoni  këto këshilla, dhe metoda me llumin e  kafese !