Halaman

    Social Items

Nese keni temperature te larte dhe deshironi te perdorni nje metode popullore ,atehere po Ju paraqesim nje kure shume te thjeshte duke perziere lengun e nje limoni me vaj ulliri extra te virgjer ,ne sasi te barabarta.Masa e perftuar aplikohet duke e masazhuar ne te gjithe trupin

Kure popullore kundra temperatures

Nese keni temperature te larte dhe deshironi te perdorni nje metode popullore ,atehere po Ju paraqesim nje kure shume te thjeshte duke perziere lengun e nje limoni me vaj ulliri extra te virgjer ,ne sasi te barabarta.Masa e perftuar aplikohet duke e masazhuar ne te gjithe trupin