Halaman

    Social Items

Kush vuan nga alergjia mund te perdore nje pergatitje nga lengu i rrepave te kuq, karrotes,dhe lengut te kastravecit ne sasi te barabarta .

Mund te merret ne menyre te perditshme nga nje gote ose nje gote e gjysem .

Nje tjeter  keshille qe jepet per ata qe vuajne nga alergjia, dhe sidomos personave qe kane probleme me kruarjet e lekures dhe te azmes ,dhe problemeve te tretjes eshte konsumimi i dy bananeve ne dite.

Kura popullore per ke vuan nga alergjia

Kush vuan nga alergjia mund te perdore nje pergatitje nga lengu i rrepave te kuq, karrotes,dhe lengut te kastravecit ne sasi te barabarta .

Mund te merret ne menyre te perditshme nga nje gote ose nje gote e gjysem .

Nje tjeter  keshille qe jepet per ata qe vuajne nga alergjia, dhe sidomos personave qe kane probleme me kruarjet e lekures dhe te azmes ,dhe problemeve te tretjes eshte konsumimi i dy bananeve ne dite.